Betaald youtube kijken

De afgelopen drie jaar heb ik misschien wel zo’n 300.000 internetvideo’s bekeken. Wat een werk! Gelukkig werd ik ervoor betaald.

Met zulke aantallen is het lastig om één beste, mooiste, leukste of meest indrukwekkende video uit te kiezen. Maar dat is natuurlijk wel altijd de eerste vraag van mensen die geïnteresseerd zijn in je werk. Zoals Micheal Minneboo die in 2009 een artikel schreef over mijn werk voor de VPRO-gids (Internetvideo op voorraad). Of voor het stukje dat ik voor de Stichting Amateurfilm schreef (Amateurfilm online). Zonder leuke voorbeelden geen leuk artikel!

Om toch een beetje overzicht te houden, hield ik (naast de collectiedatabase) ook op een Dipity tijdslijn de belangrijkste video’s bij. Een poging om toch niet helemaal te verzuipen in die overstelpende hoeveelheid materiaal. Nu voor het eerst ook openbaar te zien:

Reageer