Lokatie: Kampstraat

© Beeld en Geluid

Verhuizers van de fa Nijman © Beeld en Geluid

Op deze pagina in de Beeld en Geluidwiki.nl heb ik, met veel hulp van Leo Ooijkaas, een groot aantal foto’s geplaatst van het Decorcentrum aan de Kampstraat in Hilversum. De foto’s zijn gemaakt begin februari 1972 bij de verhuizing naar de nieuwbouw op wat nu het Mediapark heet. Er zijn die dag ook filmopnames gemaakt, maar helaas zijn deze (nog?) niet digitaal beschikbaar. Herken je iemand, of komt een mooi verhaal of anekdote naar boven? Mail het door naar info@vormvanvermaak.nl of laat een reactie achter onder dit bericht.

Rinus Ides in de bloemenopslag in Voorbouwhal 2 - © Beeld en Geluid

Rinus Ides in de bloemenopslag in Voorbouwhal 2 – © Beeld en Geluid

5 thoughts on “Lokatie: Kampstraat

  1. Ik klaas broekzitter heeft mee gewerkt met de verhuizing van het decorcentrum .Ik vindt het heel erg leuk om het weer terug te zien .Ook zo als mijn oud collega s .Zijn er ook fotos van de verhuizing van het nieuwe pand .Ik was in het nieuwe pand i.v,m met de wagens lossen .Hartelijk dank voor de fotos . groetjes klaas .

    • Hallo Klaas, Dank voor je reactie! Het deel van de verhuisfoto’s in het nieuwe pand ga ik ook binnenkort online zetten, dus dan zie je jezelf waarschijnlijk wel terug!

  2. Liselotte .Ik vindt het heel lief dat je dat wil doen .Het is ook zo lang geleden .Ik was pas 19 jaar .Ik weet het nog als de dag van gisteren .Het was een hele ervaring .Ik had nog nooit zoveel stoelen tafels en bankstellen gezien .En dat je mocht kijken naar de opnamens .Ik weet nog andre van duin met jan blaazer iets met een soldaat ? .Ik werk nu niet meer .Maar het verhuizen zat in mijn bloed net geen 40 jaar .Ik wens je veel plezier met je site . groetjes klaas .

  3. Liselotte . Heel leuk om het nieuwe pand weer te zien .Staat er zelf niet op .Maar de fotos zijn al heel erg leuk om het allemaal weer eens terug te zien .Bedankt voor de fotos groetjes klaas.

Reageer