Sonic Acts: Bitcaves and The Dark Alphabet

Vorige week sprak ik met Femke Herregraven (Bitcaves). Zij verzorgde de afgelopen edities de vormgeving van Sonic Acts. De vormgeving voor dit jaar is -net als het festival zelf- bijzonder mysterieus en geheimzinnig. Lees er alles over!

Van donderdag tot zondag loop ik heen en weer tussen Paradiso, De Balie, NASA, Stedelijk Museum en de Vondelkerk met een tasje (rechts), ontworpen door Herregraven met daarin notitieblokje en pen. Ik mag namelijk weer aan de slag als festival-blogger. Ik zal zelfs deelnemen aan de Critical Writing Workshop georganiseerd door Sonic Acts en Gonzo onder het motto ‘writing about something you can’t see is difficult -but not impossible” (vrij naar Vera Rubin). De Sonic Acts blogpost zijn trouwens in het Engels omdat het festival ook Engelstalig is. Daarom komen de volledige berichten op 2013.sonicacts.com en plaats ik hier alleen een korte verwijzing.

Reageer