Ton van Roemburg

ton van roemburg

Een droevig bericht. Bij een tragisch ongeval op 24 december j.l. zijn Ton van Roemburg en zijn vrouw overleden.

Ton van Roemburg kwam in 1971 in de plaats van Jac Hey – die met pensioen moest – op de afdeling maquettebouw en werkte daar tot 1995.

Uit het overlijdensbericht:

Dinsdag 30 december is er vanaf 16.00 tot 17.30 gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren bij Uitvaartcentrum Dekker & Zn. aan de Van Riebeeckweg 45, 1212 EH Hilversum.

De afscheidsdienst vindt plaats vrijdag 2 januari 2015 om 11.30 uur in de Emmauskerk aan de Kerkelandenlaan 5, 1216 RN Hilversum. Hierna is er eveneens gelegenheid tot condoleren. De crematie zal in stilte plaatsvinden.

De afdeling maquettebouw in 1982

De afdeling maquettebouw in 1982

2 thoughts on “Ton van Roemburg

  1. Ik kijk niet regelmatig genoeg op deze site, anders was ik zeker naar de condoleance bijeenkomst van Ton van Roemburg gekomen. Ik heb Ton goed gekend toen hij op de maquette afdeling van de NOS/NOB werkte en hij heeft vaak voor mij prachtige maquettes voor TV producties gemaakt. Hij was een goede collega, altijd volledig toegewijd aan zijn werk, uiterst nauwkeurig en precies, zoals je dat van een miniaturist verwacht, maar bovendien een zeer aimabele man, die sociaal en collegiaal in de samenleving stond.
    Bedankt Ton

  2. Ik heb Ton nog gekend van de tijd bij Joop Geesink.
    Samen hebben wij een appartement gedeeld in Montreal toen we daar werkten voor de expo 67.
    Ik heb nog wel enkele foto’s uit die tijd en een geluidsopname waar we zitten te grappen en te dollen tijdens de lunch.
    Ton was een bijzonder aardig en humor vol man, dat hij rustte in vrede.

Reageer