I go walking in your landscape

This slideshow requires JavaScript.

I go walking in your landscape is de titel van de tentoonstelling van fotograaf en videokunstenaar Kim Bokse die aanstaande zaterdag opent in Museum Hilversum. Aansluitend op de thema’s in haar werk heb ik een aantal werken van videokunstenaars en mediaontwerpers gekozen en deze zijn eveneens vanaf zaterdag te zien. Van de Hoofdafdeling Ontwerp is een zeer mooie titelrol te zien van Ton Holst en van de voormalige vakgroep Decoratie (nu Hollandse Handen) hangt een achterdoek. Wat dat precies te maken heeft met het werk van Kim Boske? Dat kan je het beste zelf komen bekijken!

De opening is zaterdag 27 september om 15.30 en iedereen is welkom. Ook daarna (tot en met 7 december) ben je uiteraard van harte welkom. Meer info: Museum Hilversum

2 thoughts on “I go walking in your landscape

  1. Hallo Liselotte, ik vond toevallig deze site en zag de foto van “mijn” bosdoek voorbij komen. Mijn naam is Peter van Oostrum en ik heb 26 jaar bij de NOS/NOB (tot 2005) gewerkt en vooral de laatste jaren achterdoeken geschilderd. Ik doe dat nog steeds trouwens voor de Nederlandse Opera en Nationaal ballet in Amsterdam. Verder, maak ik nog steeds allerlei schilderingen en soms in opdracht van Hollandse handen. Mijn site is http://www.any-art.nl.
    M.vr.gr. Peter van Oostrum

Reageer