Nieuwsbrief maart 2015

Show me the news

Screenshot from 2015-02-13 12:41:13De tentoonstelling over de vormgeving van het NTS/NOS Journaal en het RTL Nieuws loopt alweer ten einde, dit weekend is de laatste kans om de tentoonstelling te gaan bekijken in Museum Hilversum. Online zal ik waarschijnlijk nog wel even door bloggen over nieuwsdecors, nieuwsgraphics en nieuwsleaders.

China

Het decoronderzoek loopt in 2015 gewoon door, maar ik zal het soms moeten onderbreken of combineren met andere (betaalde) klussen. Zo vertrek ik vanavond voor twee maanden naar Suzhou, China om daar les te gaan geven aan studenten Industrieel Ontwerp. Een unieke kans die ik natuurlijk niet kon laten schieten! Daarna pak ik het onderzoek gewoon weer op, het archief van Roland de Groot gaan we bijvoorbeeld onder handen nemen. Dus daar gaan jullie in juni vast en zeker veel over zien en lezen op vormvanvermaak.nl.

Vragen, opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom. De volgende nieuwsbrief komt in juni. Uit- en inschrijven voor de nieuwsbrief graag via een mail naar het onderstaande e-mailadres.

Liselotte Doeswijk | info@vormvanvermaak.nl

 

Reageer